• Din indkøbskurv

    Din indkøbskurven er tom.

  • Cookie- og privatlivspolitik

    Når du besøger Chicbychris.dk, indsamler vi information om alle besøg på hjemmesiden. Informationerne bruger vi til at forbedre din brugeroplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på Chicbychris.dk og til at forbedre vores markedsføring.

    Nedenfor kan du læse om informationerne, vi indsamler, hvordan vi behandler oplysningerne, hvad vi bruger dem til, hvem der har adgang til oplysningerne og hvordan du kontakter os vedrørende cookies og privatlivspolitik. Indsamlingen af oplysninger på Chicbychris.dk sker inden for rammerne af den gældende lovgivning. Såfremt der via Chicbychris.dk foretages behandling af personoplysninger, vil behandlingen ske i overensstemmelse med persondataloven.

    Chicbychris.dk registrerer automatisk IP-adresse og data vedrørende dine bevægelser mellem forskellige sider og tjenester på websiden. Hvis du logger ind eller tilmelder dig vores nyhedsbrev, registrerer vi også dette, så vi kan gøre det nemmere for dig næste gang.

    Vi bruger i den forbindelse forskellige analyseværktøjer, såsom Google Analytics, der bistår os med at indsamle statistiske oplysninger om brugen af Chicbychris.dk og gøre det til en bedre oplevelse for dig.

    Chicbychris.dk indsamler oplysninger om brugerne og deres besøg på to måder:

    Ved brug af cookies

    Ved at brugeren selv afgiver oplysninger (dvs. at hun/han tilmelder sig vores nyhedsbrev)

    Hvad er en cookie?
    Når du besøger Chicbychris.dk, lagres der cookies på din computer. En cookie er en lille tekstfil, der gemmes i din browser for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personfølsomme oplysninger gemt i vores cookies.

    Stort set alle websites anvender cookies. De ligger på din egen computer som en hjælp til dig selv, der hjælper med at analysere, hvordan hjemmesiden benyttes, for at brugeroplevelsen kan blive forbedret. I flere tilfælde kan cookies være nødvendige for at kunne levere en bestemt service på hjemmesiden.

    Informationerne i dine cookies sendes mellem din browser og en webserver og indeholder bl.a. information om brugerindstillinger, login og hvordan hjemmesiden benyttes.

    Hvordan undgår jeg cookies?
    Hvis du ikke ønsker at modtage cookies, kan du enten blokere for alle cookies, slette eksisterende cookies fra din computer eller modtage en advarsel, før der gemmes cookies.

    Vi anbefaler, at du læser hele vores cookiepolitik grundigt før du overvejer at foretage ændringer i dine cookie- indstillinger på computeren og læser om cookies på andre websites.

    En ændring af cookie-indstillinger kan medføre en forringet brugeroplevelse, når du besøger vores og andre hjemmesider.

    Du skal være opmærksom på, at hvis du ikke accepterer cookies, kan der være funktionalitet på Chicbychris.dk, som ikke virker.

    Firefox
    For at slette cookies skal du gå ind i Funktioner -> Indstillinger -> Privatliv -> fjerne individuelle cookies eller rydde din historik. For at blokere cookies skal du gå ind i Funktioner -> Indstillinger -> Privatliv -> i rullemenuen under historik vælge “bruge tilpassede indstillinger for historik” -> sætte flueben i “Brug altid privat Browsing-tilstand” og fjern fluebenet i “Accepter cookies fra sider”.

    Internet Explorer
    For at slette cookies skal du gå ind i Funktioner -> Internetindstillinger -> Fanen Generelt -> Tryk på knappen Slet -> Cookies-> Slet. For at blokere cookies skal du gå ind i Funktioner -> Internetindstillinger -> Beskyttelse af personlige oplysninger -> Tag slideren og ryk den i top. Så blokkerer du for alle cookies. -> Klik OK.

    Google Chrome
    For at slette cookies skal du i trykke på værktøjsknappen -> Værktøjer -> Slet browsingdata -> Slet cookies og andre webstedsdata -> Ryd browsingdata. For at blokere cookies skal du trykke på værktøjsknappen -> Indstillinger -> Vis avancerede indstillinger -> Indstillinger for indhold -> Klik på “Bloker altid websites for at lagre data” og sæt flueben i “Bloker tredjepartscookies og websitedata” -> Ok

    Safari
    For at slette cookies skal du i trykke på værktøjsknappen -> Indstillinger -> Sikkerhed -> Tryk på knappen “Vis cookies”. Her kan du enten slette cookies fra et enkelt domæne eller fjerne alle cookies.

    For at blokere cookies skal du trykke på værktøjsknappen -> Indstillinger -> Sikkerhed -> Under “Accepter cookies” skal du vælge “aldrig”.

    Hvad bruger I cookies til på Chicbychris.dk?
    Vi bruger cookies for at finde ud af, hvem der besøger Chicbychris.dk. Derudover bruger vi cookies til at føre demografiske og brugerrelaterede statistikker. På den måde får vi mulighed for at tilpasse og oprette indhold og tjenester, der stemmer overens med dine og øvrige brugeres interesser og ønsker. Nedenfor kan du se de formål, som cookies anvendes til på Chicbychris.dk.

    Tredjeparts cookies
    Chicbychris.dk bruger en række tredjeparts services på Chicbychris.dk. Disse services bruger af og til også cookies. Du kan vælge at afvise tredjeparts cookies i din browser ved at følge dette link: http://www.youronlinechoices.com/den/dine-valg.

    Tredjeparts cookies bruges bl.a. til at lave statistik på dine besøg på Chicbychris.dk. Vi kan på den måde se, hvilke sider du besøger, og hvor lang tid du er på dem. Her bruger vi systemet Google Analytics, der er leveret af Google. Du kan fravælge Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

    Funktionalitet
    På Chicbychris.dk er der flere tekniske cookies, som er nødvendige for at håndtere funktionaliteten flere steder på www.chicbychris.dk Det drejer sig om cookies, der lagres, når du logger ind på Chicbychris.dk, desuden lagres der cookies, hvis formål er at holde styr på indholdet af din indkøbskurv, dine favoritter etc.

    Personoplysninger & brug af personoplysninger
    Vi giver aldrig personfølsomme oplysninger til tredjepart, medmindre du selv har givet samtykke hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, medmindre at du selv har givet os disse oplysninger via gennemførsel af en ordre, deltagelse i en undersøgelse eller lignende. Her har vi i givet fald indsamlet oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, alder, interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner.

    Personoplysninger bruger vi til at gennemføre den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af hjemmesiden. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.

    Kontakt vedr. personoplysninger
    I tilfælde af at du ønsker adgang til de oplysninger, vi har registreret om dig, beder vi dig rette henvendelse via kontaktformularen ”Kontakt os” på Chicbychris.dk. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold Persondataloven.

    Beskyttelse af personoplysninger
    Ifølge lovgivningen skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt, hvilket vi også gør, da vi gemmer dine personlige oplysninger på servere med høj sikkerhed. Vi kan imidlertid desværre ikke garantere 100 % sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der altid er en risiko for, at uvedkommende tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

    Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes.

    Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre vores retningslinjer for behandling af personoplysninger.

    Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klagen indgives til Datatilsynet.

    Kontakt til os
    Du kan kontakte Chrisco a/s på denne side